聯係電話
中國在職研究生網 >> >> 正文

在職研究生曆年真題:同等學力詞匯訓練題3

2014-01-02 16:59       來源:中國在職研究生網    http://www.masonstc.com

複習指導:同等學力詞匯訓練題3

1.Food _______ is a big industry in this area.

A.projecting

B.promising

C.processing

D.president

2.We never _______ that John would become a doctor.

A.respected

B.wondered

C.suspected

D.estimated

3.Don´t be too _______ on your children. They are still too young.

A.shine

B.internal

C.copper

D.severe

4.Greater efforts are needed before we can _______ our goal.

A.dozen

B.attain

C.avenue

D.reward

5.Eggs are _______ according to size.

A.passed

B.judged

C.graded

D.chained

6.He worked in our university as a football _______ for nearly five years.

A.clerk

B.grain

C.coach

D.couch

7.The _______ in the river has to be rebuilt.

A.court

B.cousin

C.dam

D.damp

8.He designed an experiment in order to _______ his theory.

A.demonstrate

B.proof

C.defense

D.grasp

9.Heavy taxed are _______ on wines imported from the other countries.

A. imposed

B.trgistered

C.splashed

D.thundered

10.I would like to visit you and _______ our friendship but in fact I can not come.

A.rent

B.renew

C.mouse

D.spot

答案:1.C 2.C 3.D 4.B 5.C 6.C 7.C 8.A 9.A 10.B

推薦閱讀:

在職研究生曆年真題:同等學力詞匯訓練題1

在職研究生曆年真題使用方法

在職研究生曆年真題超高頻英語詞匯1


在職讀研實用信息
版權聲明
    凡本站稿件類型為“原創”的所有文字、圖片和音視頻等稿件,均為啟文教育網版權所有,未經本站協議授權,任何媒體、網站及個人均不得轉載或以其它方式發表,違者必究。如需轉載,請注明出處。
相關資訊文章
熱點推薦簡章
相關簡章推薦 更多
推薦閱讀
網友閱讀
熱門招生院校
熱門招生專業
  • 專業名稱詳情

中國在職研究生網請您關注

  • 微信公眾號
    微信公眾號
  • 微博關注
    微博關注