聯係電話
中國在職研究生網 >> >> 正文

在職研究生曆年真題:同等學力詞匯訓練題2

2013-12-26 11:31       來源:中國在職研究生網    http://www.masonstc.com

複習指導:同等學力詞匯訓練題2

1.His proposal is _______ to all of us and you do not need to tell us more about it.

A.apparent

B.appearing

C.approaching

D.apart

2.This mountain range has many high _______ and fertile valleys.

A.peaks

B.hills

C.phases

D.pink

3.He gave us a good _______ of his experience.

A.demonstration

B.frequency

C.descripton

D.instruction

4.You have your choice of three _______ of ice cream.

A.varieties

B.tops

C.respects

D.decks

5.This sick man was _______ in a blanket.

A.input

B.issued

C.ensured

D.wrapped

6.This is the military ________. Nobody is allowed to get in without permission.

A.bond

B.zone

C.butter

D.zoo

7.Rock music usually _______ the young people in most countries.

A.applies to

B.appeals to

C.amazes

D.actress

8.Would he have seen you if you hadn´t _______ to him?

A.intended

B.waved

C.expressed

D.debt

9.Everyone _______ the right to his own opinion.

A.imitates

B.requests

C.deserves

D.outlines

10. I´m worried about the appearance of the floor. I need to _______ it.

A.clean

B.fix

C.wax

D.oven

答案:1.A 2.A 3.C 4.A 5.D 6.B 7.B 8.B 9.C 10.C

推薦閱讀:

在職研究生曆年真題使用方法

在職研究生曆年真題超高頻英語詞匯1

在職研究生英語考試曆年真題1


在職讀研實用信息
版權聲明
    凡本站稿件類型為“原創”的所有文字、圖片和音視頻等稿件,均為啟文教育網版權所有,未經本站協議授權,任何媒體、網站及個人均不得轉載或以其它方式發表,違者必究。如需轉載,請注明出處。
相關資訊文章
熱點推薦簡章
相關簡章推薦 更多
推薦閱讀
網友閱讀
熱門招生院校
熱門招生專業
  • 專業名稱詳情

中國在職研究生網請您關注

  • 微信公眾號
    微信公眾號
  • 微博關注
    微博關注